HJK valmistautuu parhaillaan ensi keskiviikkona pelattavaan Mestarien liigan toisen karsintakierroksen otteluun BATE Borisovia vastaan. Avausosassa HJK nappasi vieraista tyydyttävän 0-0-tuloksen, joten kotikentällä helsinkiläisillä on oiva mahdollisuus marssia jatkoon.

Vaikka tulos Valko-Venäjältä oli varsin hyvä, on HJK:n ympärillä kuohunut. Tähtihyökkääjä Filip Valenčič ei mahtunut Valko-Venäjälle matkaavaan joukkueeseen ja Ilta-Sanomat tiesi kertoa myöhemmin, että HJK olisi hyllyttänyt slovenialaisen hyökkääjän kokoonpanosta, lue lisää tästä.

Valenčič harjoitteli normaalisti HJK:n mukana maanantaina, mutta voi hyvin olla, ettei miestä nähdä myöskään keskiviikkona kokoonpanossa. Päävalmentaja Mika Lehkosuo kertoi MTV Sportille, että Valenčič ei ole mahtunut pelaavaan ryhmään pelillisistä syistä.

– Minun tehtävä valmentajana on valita 11 pelaajaa avaukseen ja 18 pelaajaa yhteensä. Tällä hetkellä viimeisimmässä kahdessa pelissä Filip ei ole mahtunut siihen joukkoon, eivätkä ne ole niin huonosti menneet, Lehkosuo kommentoi tilannetta MTV Sportille.