Brittitoimittajien World Cup Supplement -podcastissa pohdittiin MM-pronssiottelun merkitystä ja painoarvoa.

The Timesin Matt Dickinson arvelee lauantain kohtaamisen olevan tärkeä Belgian valmentaja Roberto Martínezille.

– He tulivat kisoihin vahvalla joukkueella, mutta hävisivät välierän. Luulen, että Martínez pystyy todistamaan jotain, voidessaan sanoa ”olemme maailman kolmanneksi parhaita”.

Muuten pelissä on täytteen ja esittämisen tunnelmaa.

– Englannin puolesta tämä on mukava mahdollisuus esimerkiksi Trent Alexander-Arnoldille ja Ruben Loftus-Cheekille päästä esiin. Mutta koko homma tuntuu kyllä jotenkin pannukakulta. Silti, tämäkin ottelun on testi Gareth Southgatelle – miten hän onnistuu vielä kerran pääsemään pelaajiensa päiden sisään? Joukkue on saanut paljon kunnioitusta, nyt heidän pitää myös poistua turnauksesta kunniallisesti.

Yksi koko turnauksen voittajista löytyy melko todennäköisesti pronssiottelusta – mikäli valmentajat niin haluavat. Maalipörsissä, eli kisassa Golden Bootista, Harry Kane pitää piikkipaikkaa kuudella osumalla. Romelu Lukakulla niitä on kasassa neljä. Daily Starin Jeremy Cross pohtii itsestäänselvyyksiä, ja muistuttaa toisestakin panoksesta.

– Peluuttaako Southgate Kanea? Haluaako tämä itse pelata? Golden Boot on yksittäiselle pelaajalle massiivinen juttu, ja kisan jatkuminen pronssiottelussa tekee siitä kiinnostavan.

– Jos Englanti päätyy pronssille, on se maan historian toiseksi paras saavutus MM-kisoissa. Se olisi todella huomionarvoista.

Lähde: Sky Sports