Paris Saint-Germainin tähtipelaaja Neymar on jatkamassa uraansa PSG:ssä, kuten hänen sopimuksensa toki velvoittaakin. PSG:n urheilutoimenjohtaja Luis Fernández kertoi espanjalaiselle Marcalle, että Neymar on tehnyt päätöksensä.

– Neymar on päättänyt jäädä PSG:hen. Hän haluaa menestyä, kun MM-kisat menivät heikommin. Uskon, että hän haluaa voittaa palkintoja PSG:n kanssa, Fernández sanoi Radio Marcalle maanantai-iltana.

Real Madrid ilmoitti virallisesti aiemmin, ettei ole tehnyt minkäänlaista tarjousta Neymarista. Real Madrid möi hiljattain Cristiano Ronaldon Juventukseen.

Fernández lisäsi myös, että MM-kisoissa upeasti pelannut Kylian Mbappé aikoo pysyä PSG:ssä. Real Madridin ollaan raportoitu olevan kiinnostunut vasta 19-vuotiaasta ranskalaishyökkääjästä, joka viimeisteli turnauksessa neljä maalia.

– Hän on sanonut sen, sataprosenttisesti. Hän haluaa voittaa Mestarien liigan PSG:ssä. FFP (Financial Fair Play) ei huoleta minua. Tärkeintä on se, että Neymar ja Mbappé haluavat jäädä PSG:hen, Fernández sanoi.