MD: PSG tavoittelee Barca-tähteä käsittämättömällä maailmanennätyssummalla

© Kuva: Getty Images

PSG on tehnyt Mundo Deportivon mukaan 270 miljoonan euron tarjouksen Barcelonalle Philippe Coutinhosta.

Ranskalaisseura on MD:n tietojen mukaan lähestynyt suoraan Coutinhon agenttia sen sijaan, että se olisi lähtenyt neuvottelemaan Barcelonan kanssa. PSG toimi samalla lailla toisen brassitähden, Neymarin, kanssa, kun seura kaappasi hänet Barcelonasta 222 miljoonalla eurolla viime kesänä.

PSG:n kiinnostus Coutinhoa kohtaan saattaa johtua Neymarin tyytymättömyydestä elämäänsä Pariisissa. Tutut kasvot Brasilian maajoukkueesta voisivat saada supertähden viihtymään seurassa paremmin.

Coutinho siirtyi Barcelonaan Liverpoolista viime tammikuussa. Siirtosumma oli tuolloin 125 miljoonaa euroa, joten Barcelona saisi hurjan tuoton pelintekijällä, jos seuraa päätyy myymään hänet PSG:lle.