Ruotsin valmentaja uskoo Englannin mahdollisuuksiin MM-kisoissa: ”Edellytykset mennä loppuun asti”

© Kuva: Getty Images
Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Ruotsin A-maajoukkueen päävalmentaja Jan Andersson uskoo, että Englanti voi voittaa Venäjän MM-kisat.

Anderssonin ryhmän turnaus tuli lauantaina päätökseen juuri Englannin takia. Joukkueet kohtasivat puolivälierässä, jossa Englanti oli vahvempi 2-0 Harry Maguiren ja Dele Allin maaleilla.

Englannin selviytyminen neljän parhaan joukkoon on maan kannattajille harvinaista herkkua. Englanti selvisi nimittäin viimeksi semifinaaleihin MM-turnauksessa vuonna 1990 Italiassa.

– Minä todella uskon, että Englanti on riittävän hyvä voittamaan MM-kisat. Heillä on vahva ja hyvin organisoitu joukkue. Haluan antaa kunniaa heidän joukkueelle ja päävalmentajalle (Gareth Southgatelle), sanoi Andersson Sky Sportsin mukaan.

– Heillä on hyvä joukkue, eivätkä he anna juurikaan siimaa vastustajalle. Uskon, että heillä on kaikki edellytykset mennä loppuun asti.

Ruotsalaisvalmentaja ei osannut sanoa tarkkoja syitä, sille miksi hänen joukkueensa hävisi lauantaina. Anderssonin mukaan Englannin viiden pelaajan puolustuslinja aiheutti kuitenkin Ruotsille runsaasti päänvaivaa.

– En usko, että mikään meni varsinaisesti (taktisesti) vikaan. Meillä oli vastassa erittäin hyvä vastustaja emmekä saavuttaneet pelissä omaa huippuamme.

– Erot ovat varsin pieniä. On vaikeaa luoda tekopaikkoja joukkuetta vastaan. joka pelaa viiden puolustuksella.

Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!