Valioliigan jättänyt suomalaisvahti haluaisi jatkaa Englannissa – harjoittelee tällä hetkellä yksin

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Suomen maajoukkueen maalivahtirinkiin lukeutuva Niki Mäenpää haluaisi jatkaa uraansa Englannissa.

Mäenpää, 33, jätti hiljattain Valioliigassa pelaavan Brightonin, kun hänen sopimuksensa päättyi. Brighton olisi Argus-lehden mukaan halunnut pitää suomalaistorjujan seurassa, mutta Mäenpää pelasi kolmen kauden aikana ”Seagullsin” edustusjoukkueessa vain 11 virallista ottelua ja päätti lopulta lähteä etsimään minuutteja muualta.

Englanti ja erityisesti maan toinen sarjaporras, Mestaruussarja, kiinnostaa yhä Mäenpäätä.

– Minulla ei ole vielä kerrottavaa (uudesta seurasta). Odottelen yhä, kertoi Mäenpää Argusille.

– Toivon, että voisin jäädä Englantiin, mutta aika kuluu, ja jos en saa tarjouksia, niin minun on mietittävä myös muita vaihtoehtoja.

– Tänne jääminen on ykkösvaihtoehtoni. Toivon, että saisin jotain Mestaruussarjasta. Uskon, että se voisi olla realistista (tavoitteena) ja haastavaa samaan aikaan. Siirtoikkuna on ollut viime aikoina varsin hiljainen, mutta se voi muuttua varsin nopeasti, jos joku maalivahti siirtyy johonkin ja asiat lähtevät liikkeelle.

Mäenpää pitää tällä hetkellä kuntoaan yllä yksin.

– Tarvitsisin tällä hetkellä myös kunnon jalkapalloharjoittelua. On helppoa pitää kuntoa yllä juoksemalla, käymällä salilla ja niin edelleen. Se ei ole ikinä ollut ongelma minulle. Osaan olla varsin kurinalainen, kun minun täytyy ylläpitää kuntoani omissa oloissa.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!