Veikkausliigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Turun Palloseura päihitti PS Kemin 3-2. TPS tarrasi kiinni johtoasemaan 35. minuutilla Jonni Peräahon uran ensimmäisellä maalilla Veikkausliigassa.

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
Tässä tulee @JonniPeraaho'n ensimmäinen Veikkausliigamaali! #FCTPS #Veikkausliiga #TPSPSK #Turku #TKOMV

Kemiläisten tasoitus on varmasti maali, jonka TPS-torjuja Jonathan Viscosi halunnee unohtaa pikimmiten. Kevin Tanon laukaus suuntautui suoraan kohti kanadalaisvahtia, mutta Viscosilla oli vaikeuksia lukea pomppivan pallon lentorataa, ja peliväline meni helpon näköisesti sisään.

Vierasjoukkue siirtyä hetkeä myöhemmin johtoon Keaton Isakssonin osumalla, mutta turkulaiset kampesivat vielä tasoihin ja ohi Onni Valakarin ja Mika Ääritalon maaleilla.

TPS siirtyi tuloksen myötä IFK Mariehamnin ohi taulukon sijalle kymmenen. PS Kemi jatkaa sarjassa viimeisenä. Voit katsoa ottelun huippuhetket Ruudun koosteesta.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Huippuhetket: TPS - PS Kemi 7.7.2018 #ruutu #veikkausliiga ruutu.fi/video/3267285

FC Lahti joutui kokemaan sarjakauden ensimmäisen kotitappionsa, kun FC Inter kävi hakemassa täyden pistepotin 2-1-voitolla.

Ottelun kaikki osumat nähtiin jo avausjakson puolella. Timo Furuholm pelasi 26. minuutilla Abdoulie Mansallyn läpiajoon, ja gambialaislaituri chippasi pallon tyylikkäästi lahtelaisten veräjänvartijan Damjan Siskovskin yli verkkoon.

Kotijoukkueen tasoituksesta Inter voi syyttää vain itseään. Siskovskin pitkä avaus lensi syvälle turkulaisten puoliskolle. Toppari Daniel Kamyn ja maalivahti Jere Koposen kommunikointi ei toiminut lainkaan, ja Kamy puski pallon yli vastaan tulleen Koposen. FC Lahden hyökkääjä Stenio käytti tilaisuuden hyödykseen ja toimitti pallon ilmaiseksi tyhjään maaliin.

Steniolle tarjoillaan täydellinen paikka ja pallo on verkossa! #ruutu #veikkausliiga ruutu.fi/video/3267326

FC Interin voittomaali syntyi aivan taukovihellyksen kynnyksellä. Turkulaiset etenivät nopealla vastahyökkäksellä isäntien päätyyn ja pallo toimitettiin avopaikalle Mansallylle. Senegalilainen ei ehtinyt kuitenkaan laukoa, sillä Loorents Hertsi liukui häneltä jalat alta, ja tilanteesta vihellettiin pilkku. Mansally asteli itse pallon taakse ja veti sen viileästi keskelle kehikkoa.

FC Lahti jatkaa tappiosta huolimatta viidennellä sijalla. Inter säilyttää paikkansa kahdeksantena.

Huippuhetket: FC Lahti - FC Inter 7.7.2018 #ruutu #veikkausliiga ruutu.fi/video/3267351