Zlatan Ibrahimović kyllästyi toimittajan hölmöihin kysymyksiin: ”Sinun ei pitäisi olla täällä”

© Kuva: Getty Images
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Zlatan Ibrahimović oli sunnuntain ja maanantain välisenä yönä vireessä iskien hattutempun LA Galaxyn voittaessa Orlandon lukemin 4-3 MLS:ssä. Toimittajan hölmöt kysymykset eivät miellyttäneet ruotsalaistähteä ottelun jälkeen.

Ibrahimović oli ymmärrettävästi toimittajien ympäröimänä pelin jälkeen. Eräs chileläistoimittaja ei kuitenkaan tiennyt mitä olisi kysynyt hyökkääjältä, joten hän kysyi, että mitä Zlatan kysyisi itse itseltään. Ibrahimovićia ei huvittanut keksiä itselleen kysymyksiä.

– Jos sinulla ei ole kysyttävää, sinun ei pitäisi olla täällä. Joten kysy itseltäsi, mitä sinun pitäisi kysyä minulta, ruotsalaistähti kuittasi naureskellen.

Toimittaja yritti kuitenkin vielä uudestaan kysyä kolmen maalin illasta, mutta ei oikein saanut kysymystänsä sanotuksi.

– En tiedä, olen täällä teitä varten. Teitä on 15. Kysykää kysymyksenne, ja sen jälkeen minä lähden kotiin, Zlatan totesi.

Muut toimittajat saivat tämän jälkeen vuoronsa kysyä omia kysymyksiään. Samalla chileläistoimittaja lähti vähin äänin paikalta. Ruotsalaishyökkääjä huomasi tämän ja murjaisi:

– Voi, Jeesus! Ihan v***n vitsi. Vielä kerran, mitä sanoitkaan? Zlatan sanoi toiselle toimittajalle.

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliEi käy kateeksi TPS:n päävalmentajaa – haasteellinen tilanne kaikin puolin: ”Ei taida olla varaa kahteen hankintaan”
Seuraava artikkeliHehkutettu suomalaispelaaja saa kilpailla peliajastaan Skotlannissa: ”Erittäin tärkeä pelaaja meille”