Lazion ja Serbian A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Sergej Milinković-Savić on tällä hetkellä kaikkien huulilla, mutta AC Milan ei lähde kilpailemaan nuoren tähden allekirjoituksesta.

Milan on ollut tänä kesänä italialaismedian mukaan serbialaistähden perässä, mutta seuran teknisen johtajan Leonardon mukaan Rossonerin on tällä hetkellä turha haaveilla Milinković-Savićista, 23, pelaajan hintalapun takia. Lazion avainpelaajan potentiaalisen ostohinnan on kerrottu eri lähteissä olevan yli 100 miljoonaa euroa.

AC Milanin on muiden seurojen tavoin noudatettava Euroopan jalkapalloliitto Uefan Financial Fair Play -sääntöjä, seuroja koskevia taloudellisia sääntöjä.

– Emme tule hankkimaan huippukeskikenttäpelaajaa Financial Fair Playn takia. Jos me löydämme jonkin – sääntöjen mukaisen – tavan hankkia huippupelaajan, niin me tulemme yrittämään, mutta me emme ehkä kykene siihen, sanoi Leonardo FourFourTwon mukaan.

– Milinković-Savić on unelmien hankinta monille joukkueille, mutta valitettavasti niin arvokkaasta pelaajasta haaveileminen on meille mahdotonta.

– Hän oli jo vuosi sitten se pelaaja, jonka sanoin, kun minulta kysyttiin, kenet haluaisin. Hän on täydellinen nykyaikainen keskikenttäpelaaja, mutta tällä hetkellä meidän ei ole taloudellisesti mahdollista hankkia häntä.