Bayern-tähti luopui seuranvaihdosta – ”On totta, että keskustelimme”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin tähtihyökkääjä Robert Lewandowski on flirttaillut seuranvaihtotoiveiden kanssa jo pitkään. Puolalainen maalitykki on yhdistetty eritoten Real Madridiin, mutta Bayern-leiristä on todettu kerta toisensa jälkeen, ettei seuralla ole aikomusta myydä profiilipelaajaansa. Vielä vähemmän Bayernilla riittäisi ymmärrystä Lewandowskin mahdolliselle lakkoilulle.

Nyt tapaus vaikuttaa loppuunkäsitellyltä. Bayernin uusi valmentaja Niko Kovac toteaa Sport Bildille, että hän on keskustellut Lewandowskin kanssa kahden, ja pelaaja on hyväksynyt tilanteen.

– On totta, että Robert ja minä keskustelimme viime viikolla, Kovac aloittaa.

– Robert tietää, mitä ajattelen hänestä. Koko seura tuntee hänen ominaisuutensa. Hän on eittämättä omalla pelipaikallaan maailman kolmen parhaan hyökkääjän joukossa.

– Siksi emme tule missään tapauksessa luopumaan hänestä. Niin sanoin myös hänelle, ja Robert hyväksyi sen. Se ilahdutti minua suuresti, Kovac jatkaa.

Samassa yhteydessä Kovac vahvisti, ettei seura tavoittele hyökkäykseensä Eintracht Frankfurtin Ante Rebiciä. Rebic pelasi viime kaudella Kovacin alaisuudessa, mutta Bayernin hyökkäys on jo riittävän hyvin miehitetty.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!