Celtic-AEK Ateena
Keskiviikkona 7.8 klo 21.45
Mestarien liigan karsinnat

Skotlantilainen Celtic hakee jälleen paikkaa Mestarien liigan lohkovaiheeseen ja vastaansa se saa AEK Ateenan, jonka suunta on ollut tasaisesta alaspäin.

Celtic kotonaan erittäin vahva

Celtic on ollut tuttu näky myös Mestarien liigassa, mutta parina viime kautena joukkueen menestys Euroopassa on ollut ailahtelevaa. Skotlannin liiga ei valmista joukkuetta koviin europeleihin, mutta Celtic pystyy edelleen etenkin kotikentällään koviin suorituksiin.

Viimeiset kahdeksan ottelua ilman tappioita pelannut Celtic pudotti edellisellä pudotuspelikierroksella norjalaisen Rosenborgin. Kaava oli selkeä, joukkue ratkaisi otteluparin jo käytännössä kotonaan selkeällä 3-1 – voitolla ja pelasi vieraissa fiksusti 0-0 – tasapelin.

AEK Ateena on ollut aikaisemmin kovan euroseuran maineessa, mutta viimeisinä vuosina joukkueen trendi on ollut laskeva. Esitykset ovat olleet ailahtelevaisia ja etenkin vierasotteluissa on ollut suuria vaikeuksia.

Joukkue aloittaa vasta nyt Mestarien liigan karsinnat kolmannelta kierrokselta, joten todellinen iskukyky on vielä arvoitus. Vieraissa yritetään varmasti pitää oma maali puhtaana ja pelata riskittömästi, mutta Celtic painostaa päälle tasaisesti koko ottelun ajan.

Celtic on skotlantilaiseen tapaan erittäin vahva kotijoukkue, ja se pyrkiikin kotonaan aktiivisesti tekemään maaleja ja sitä kautta voittamaan ottelun ja etenemään otteluparista jatkoon. Brendan Rodgersin johtama joukkue hallitsee palloa ja luo tilanteita useampaankin maalin. Celtic voittaa ottelun ja onnistuu maalinteossa fanaattisen kotiyleisön edessä useammin kuin kerran.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Celtic yli 1.5 maalia – kerroin 3.16 (normaalisti 2.08!)

Jos Celtic tekee yli 2.5 maalia, voitat 20€ vedolla 63,20€ voiton.