Cristiano Ronaldo debytoinee lauantaina Juventuksen kotiyleisön edessä, kun joukkue kohtaa Serie A:n toisella kierroksella Lazion.

Kesällä Real Madridista Juventukseen siirtynyt Ronaldo, 33, pelasi ensimmäisen kilpailullisen pelinsä uuden seuransa paidassa viime viikolla Chievoa vastaan. Sarjaottelu päättyi Juventuksen 3-2-vierasvoittoon, mutta Ronaldo ei vielä onnistunut maalinteossa.

Portugalilaistähti saa pitää paikkansa kokoonpanossa, vaikka hänen pelikuntoaan onkin arvuuteltu. Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri sanoi kuitenkin perjantaina, että Ronaldo on kunnossa.

– Ronaldo on valmis pelaamaan huomenna. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että hyökkääjillämme on ollut vähiten aikaa osallistua kesän harjoituksiin (MM-kisojen takia), joten heistä on pidettävä huolta, sanoi Allegri FourFourTwon mukaan.

– Cristiano tavoittelee aina enemmän. Hän on erittäin kilpailullinen kaikessa, mitä hän tekee. Hän on rakentanut oman menestyksensä vuosien kovalla työllä ja uhrauksilla. Hän on esimerkki monille muille pelaajillemme ja hän nostaa kokonaistasoamme.

– (Laziota vastaan) keskikenttäpelaajamme ja hyökkääjämme pelaavat jo paremmin yhteen, mikä tulee auttamaan Cristianoa.

– Uskon, että Cristianon (saksipotku)maali Allianz Stadiumilla (Juventusta vastaan) viime kauden Mestarien liigassa auttoi häntä rakentamaan molemminpuolisen kunnioituksen hänen ja fanien välille. Uskon, että sillä oli vaikutus hänen päätöksessään siirtyä Juventukseen.