Debyytissään maalannut suomalaisnuorukainen: ”Olen valmis, kun kutsu käy”

© Kuva: Juha Tamminen
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Alle 19-vuotiaiden EM-kotikisojen alla harmiteltiin isosti sitä, kuinka Suomen joukkueen kapteenilta Marcus Forssilta jäivät kisat väliin, koska Forssin seurajoukkue Brentford ei päästänyt häntä kisoihin. Nyt Brentfordin tekemä ratkaisu on kuitenkin johtanut ensimmäiseen palkintoonsa, sillä 19-vuotias suomalaishyökkääjä teki tiistaina Liigacupissa ammattilaisdebyyttinsä kilpailullisessa ottelussa, ja onnistui heti maalinteossa.

Kolmannen polven jalkapalloilija pelasi Brentfordin avauskokoonpanossa ja teki 42. minuutilla ottelun ensimmäisen maalin, kun Brentford kukisti vieraissa Southendin 4-2 ja eteni Carabao Cupissa seuraavalle kierrokselle. Forss sai myös pelata pelissä täydet minuutit.

– Tuntuu mahtavalta. Joukkuekin pelasi hyvin ja pääsi seuraavalle kierrokselle, joten kaikki on hyvin, Forss kommentoi avausmaaliaan Brentfordin haastattelussa.

– Valmentaja sanoi pelin jälkeen, että hyvin meni ja onnitteli minua debyyttiosumastani. Olen hyvin tyytyväinen.

– Nautin cup-ottelusta, sillä minulle oli mahtava kokemus päästä ykkösjoukkueen mukaan. Nyt pitää vain jatkaa samaan malliin.

– Pojat ovat olleet loistavia, ja olen oppinut heiltä paljon. Olen aina valmis pelaamaan, kun kutsu ykkösjoukkueeseen käy. Näittehän maalinikin, Forss sanoo.

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!