Fanit suututtanut tähtitoppari tietää joutuvansa vihellysten kohteeksi: ”Hyväksyn sen”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Juventuksen paitaan palannut puolustaja Leonardo Bonucci tietää, että hänen pitää taistella tiensä takaisin monien kannattajien sydämiin.

Bonucci, 31, jätti Juventuksen viime vuonna ja siirtyi AC Milaniin, mutta palasi jo yhden kauden jälkeen takaisin Torinon suurseuraan. Samalla toiseen suuntaan siirtyivät puolustaja Mattia Caldara ja hyökkääjä Gonzalo Higuaín.

Osa faneista ei ole katsonut hyvällä maajoukkuetopparin vuoden visiittiä Milanoon, ja Bonucci tiedostaa tilanteen.

– Halusin palata Juventukseen, koska ikävöin kotiin. Haluan kiittää tätä seuraa, päävalmentajaa ja agenttiani, jotka antoivat minulle mahdollisuuden palata tänne, sanoi Bonucci FourFourTwon mukaan.

– Haluan nostaa pelini jälleen omalle tasolleni ja hyvittää muualla viettämäni ajan. Tiedän, että minun on näytettävä se kentällä ja osoitettava, että olen valmis uhrautumaan ja että minulla on nälkää voittaa.

– Minun ja (päävalmentaja Massimiliano) Allegrin välit ovat loistavat. Me kohtasimme viime vuonna monia kertoja ja me kättelimme, kun palasin Juventukseen.

– Ymmärrän, että vihaisena tehdyt päätökset eivät ole niitä oikeita päätöksiä, mutta olen onnekas, kun saan palata tänne kotiin, minne kuulun, sanoi Bonucci viitaten viime kesän lähtöönsä.

– Ymmärrän fanien reaktion ja kunnioitan heitä. Hyväksyn sen, että minulle vihelletään ja buuataan. On minun tehtäväni muuttaa ne aplodeiksi.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!