Ilves jälleen SJK:lle ylipääsemätön este: ”Todella pettynyt peliesitykseen”

© Kuva: Juha Tamminen
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Eilen tuli kuluneeksi tasan kaksi vuotta siitä, kun SJK on edellisen kerran onnistunut voittamaan Ilveksen. Tuolloin seinäjokiset olivat murskaavasti parempia maalein 4-0, mutta sen jälkeisestä kuudesta pelistä on ollut tuloksena neljä Ilveksen voittoa ja kaksi tasapeliä.

Vuosipäivä olisi ollut SJK:lle hyvä paikka putken katkaisemiseen, mutta pisteet matkasivat Seinäjoelta Tampereelle maalein 2-3, eikä SJK kyennyt tekemään eroa putoamisviivaan. Joukkueen päävalmentaja Alexei Eremenko olikin varsin turhautunut omiensa peliesitykseen.

– Olen todella pettynyt tämän päivän peliesitykseen. Emme pelanneet niin tarkasti kuin meidän piti ja päästimme ensimmäisen maalin keskeltä vastahyökkäyksenä. Puoliajan lopussa saimme nostettu prässiä ja peli näytti hyvältä, kun tilanne ei ollut kuitenkaan kuin 0-1, Eremenko harmitteli ottelun jälkeen SJK:n kotisivuilla.

– Sitten toisen puoliajan alkuun päästimme heti maalin pitkästä pallosta. Puolustimme todella huonosti ja olen todella pettynyt siihen maaliin. Samoin kolmas maali. Aloimme syöttelemään jostain syystä lyhyitä syöttöjä oman boksin edessä ja lopulta menetimme pallon. Ja taas huonoa puolustamista.

– Kukaan ei estänyt pelaajaa ja hän pisti pallon yläkulmaan. (Jesse) Öst ei voinut maalissa mitään näille maaleille. Lopussa teimme mitä pystyimme ja teimme kaikkemme saadaksemme maaleja. 0-3 -maalin jälkeen myös puolustus pelasi hyvin, kokenut valmentaja summasi.

Ilveksen maaleista ottelussa vastasivat Ilari MettäläIssa Thiaw ja Lauri Ala-Myllymäki. SJK:n vajaaksi jääneessä kirissä maalinteossa onnistuivat Johannes Laaksonen ja Shahdon Winchester. Winchesterin ohella myös muut SJK:n heinäkuun hankinnat Peter OpiyoDenys Oliinyk ja Boris Kadio pelasivat ottelussa täydet 90 peliminuuttia.

SJK:lla on seuraavaksi edessään tärkeä ottelu tulevana lauantaina, kun se kohtaa vieraskentällä piristyneen sarjajumbo PS Kemin.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle SJK Seinäjoki - RoPS 19.08.2019

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliPaul Pogban agentti tulistui United-legendalle: ”Hän ei tunnistaisi johtajaa, vaikka seisoisi Churchillin edessä”
Seuraava artikkeliHelmarien kokoonpano ratkaiseviin MM-karsintapeleihin julki