Kovin tavanomaista ei ole, että samana päivänä kaksi tähtipelaajaa liikkuu seurojen välillä vastakkaisiin suuntiin. Nyt Serie A:n huipulla on kuitenkin käymässä näin.

AC Milan on vahvistamassa rivejään Juventuksen argentiinalaishyökkääjä Gonzalo Higuainilla, ja toiseen suuntaan on liikkumassa italialaistoppari Leonardo Bonucci. Kumpaakaan siirtoa ei ole vielä lopullisesti uutisoitu, mutta molemmat osapuolet tiedottivat torstaina Twitter-tileillään pelaajien saapuneen Milanoon ja Torinoon lääkärintarkastuksiinsa.

AC Milan

@acmilan
Look who's in Milan ready for medicals...
Guardate chi è a Milano, pronto per le visite mediche...
👋🏻 @G_Higuain

🔴⚫

31-vuotiasta Bonuccia odottanee Torinossa ristiriitainen vastaanotto, sillä puolustaja lähti viime kesänä Juventuksesta juuri AC Milaniin seitsemän Juve-vuoden jälkeen. Bonucci on muodostanut pitkään yhden maailman pitävimmistä puolusustrioista yhdessä Giorgio Chiellinin ja Andrea Barzaglin kanssa sekä Juventuksessa että Italian maajoukkueessa.

30-vuotiaalla Higuainilla on taustaa Real Madridista ja Napolista. Juventukseen hän siirtyi kaksi vuotta sitten huimalla 90 miljoonan euron summalla, yhtenä maailman kaikkien aikojen kalliimmista hankinnoista. Argentiinan maajoukkueessa ”Pipita” on esiintynyt 75 kertaa.

Mediatietojen mukaan AC Milan lainaa Higuaínin täksi kaudeksi, mutta lainasopimukseen sisältyy ensi kesänä aktivoituva ”pakollinen” osto-optio. Täten Milan haluaa varmistua siitä, ettei sille koidu uusia hankaluuksia Financial Fair Play -sääntöjen kanssa.