Manchester Unitedin manageri José Mourinho turhautui maanantaina toden teolla lehdistötilaisuudessa hänen joukkueensa hävittyä Tottenhamille 0-3 Valioliigassa.

Kyseessä oli Mourinhon uran suurin kotitappio. Portugalilaisvalmentajaa on kritisoitu brittimediassa koko alkukauden Unitedin heikoista otteista, eikä lehtien painostus ole varmasti loppumassa.

Mourinho laitettiin koville myös sunnuntaina ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Hän vastaili varsin rauhallisesti median edustajien kysymyksiin, kunnes eräs toimittaja huomatti hänelle, että moni kannattajista lähti pelistä varhain toisella jaksolla.

– Me hävisimme täällä viime kaudella Sevillalle, ja meille buuattiin, koska ansaitsimme sen, koska emme olleet tarpeeksi hyviä, koska emme olleet tarpeeksi vaarallisia, koska Sevilla ansaitsi voittaa ottelun, sanoi Mourinho FourFourTwon mukaan.

– Meille buuattiin ja me ansaitsimme sen. Tänään pelaajat jättivät kentän hävittyään kotona, ja heille taputettiin, koska he ansaitsivat sen. Joten voitte jatkaa ja jatkaa yrittämistä, vastasi Mourinho kysymyksiin faneista.

Seuraavaksi alkoi kunnon avautuminen.

– Vielä loppuun. Tiedättekö, miten peli päättyi? 3-0. Tiedättekö, mitä se tarkoittaa? sanoi Mourinho nostaen kolme sormea pystyyn.

– 3-0, mutta se tarkoittaa myös kolmea Valioliigan mestaruutta, ja minä ole voittanut enemmän Valioliigan mestaruuksia kuin muut 19 manageria yhteensä.

– Minulla on kolme, muilla on kaksi (Pep Guardiola ja Manuel Pellegrini Man Cityssä). Kunnioitusta, kunnioitusta.

Mourinho jatkoi ”kunnioituksen” hokemista kävellessään lehdistötilaisuudesta pois.