© Kuva: Getty Images

Lähde: Lionel Messi jättää Argentiinan maajoukkueen toistaiseksi – paluusta ei tietoa

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

Barcelonan tähtihyökkääjä Lionel Messi ei tule pelaamaan Argentiinan maajoukkueen tulevissa ystävyysotteluissa, kertoo TNT Sports.

Messi, 30, ei tiettävästi lopeta vielä uraansa maajoukkueessa, mutta hänen paluunsa ajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Hän lopetti jo kertaalleen maajoukkueuransa vuonna 2016, mutta palasi vain muutaman viikon kuluttua takaisin La Albicelesten käytettäväksi.

TNT Sportsin mukaan Messi kertoi Argentiinan väliaikaisvalmentajalle Lionel Scalonille, ettei tule pelaamaan tulevissa ystävyysotteluissa. Ensi vuonna Brasiliassa pelataan Etelä-Amerikan maanosan mestaruusturnaus Copa América, mutta Messi ja Scaloni eivät TNT Sportsin tietojen mukaan keskustelleet vielä pelaamisesta siellä.

Messin kerrotaan olleen jo hyvin lähellä maajoukkueuransa lopettamista lopullisesti, mutta hänen hyvä suhteensa Argentiinan jalkapalloliiton presidenttiin Claudio Tapiaan sai Barcelona-tähden toisiin ajatuksiin.

Messin lopullinen päätös maajoukkueuran jatkumisesta riippunee siitä, kenet valitaan maajoukkueen uudeksi valmentajaksi ja millainen joukkue Argentiinalla on kasassa.

Hän debytoi Argentiinan A-maajoukkueessa elokuussa 2005. Messi on pelannut La Albicelesten paidassa 128 ottelua tehden niissä yhteensä 65 maalia.

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos