Manchester Unitedin entinen laitapuolustaja ja kippari Gary Neville näkee entisen seuransa toimintatavan siirtoasioissa hyvänä nykyiselle jalkapallolle.

Manchester United toimintatavassa kesän aikana seuran managerin Jose Mourinhon rooli jäi erittäin vähäiseksi siirtoasioissa. Nevillen mukaan suuntaus on hyvä ja valmentajien tulisikin keskittyä enemmän valmentamiseen kuin siirtoasioiden hoitamiseen.

– On mielenkiintoista, että Jose puhuu managerien vähäisestä vaikutuksesta siirtoihin, kun urheilujohtajille on enemmän sanavaltaa. Mielestäni se on kuitenkin suunta, johon jalkapallon pitäisi mennä. Valmentajien tulisi keskittyä jalkapalloon, Neville sanoi Sky Sportsilla.

Mies ihmettelee kuitenkin, että kuka asioita hoitaa Man Unitedissa, sillä joukkueella ei ole varsinaista urheilujohtajaa.

– Mutta kuka johtoryhmässä sanoo Mourinholle, että hänen haluamansa hankinnat eivät ole oikeita? Unitedilla ei ole urheilujohtajaa, eikä Sir Alex Fergusonilta tai Bobby Charltonilta kysytty neuvoa, englantilainen ihmetteli.

Lähde: goal.com