Mario Balotelli vakuuttaa, että hän päätti itse jäädä OGC Niceen vielä täksi kaudeksi.

Italialaishyökkääjä Balotelli, 28, on pelannut kaksi mainiota kautta Nicessä, mutta hän ilmoitti tänä kesänä haluavansa jättää seuran. Marseille oli pitkään Balotellin perässä, mutta neuvottelut kaatuivat huhujen mukaan italialaisen agentin, Mino Raiolan, itselleen vaatimaan korvaukseen.

Nice ilmoitti tällä viikolla, että Balotelli jääkin seuraan, vaikka joukkueen päävalmentaja Patrick Vieira kommentoi vielä taannoin, että he auttavat Balotellia etsimään uuden seuran. Italialaishyökkääjä ei palannut Nicen harjoituksiin kesälomansa jälkeen ajallaan, eikä hän ole pelannut tällä kaudella vielä otteluakaan. Ranskan pääsarjassa hän on vielä pelikiellossa.

Balotelli kertoi Nicen viralliselle kanavalle, että hän olisi halutessaan voinut lähteä.

– Halusin lähteä viime kauden päätyttyä, jos totta puhutaan. Presidentti ja seuran muu väki tiesivät siitä. Jäin tänne, koska minulla on hyvät välit joukkuekaverieni ja seuran kanssa. Minulla on myös vuosi jäljellä sopimuksessani, joten päätin jäädä.

– Se on minun päätökseni, eikä kukaan voi sanoa minulle, mitä teen. Kaikella kunnioituksella, teen mitä haluan. Uraani liittyvät päätökset ovat aina loppujen lopuksi minusta kiinni.

– Sain viisi konkreettista tarjousta (muilta seuroilta), mutta minä odotin. Lopulta päätin jäädä, mutta olisin voinut lähteä hyvin helposti.