Pitkän ja upean uran ulkomailla tehnyt ex-hyökkääjä Mikael Forssell ennakoi tulevaa Mestarien liigan kautta C Moren tiedotustilaisuudessa. C Moren asiantuntijana Mestarien liigan lähetyksissä työskentelevä Forssell uskoo, että kolme mestaruutta putkeen voittanut Real Madrid ei tule toistamaan samaa temppua enää ensi kaudella.

– Minun kirjoissani Real Madrid ei lähde enää suosikkina Mestarien liigaan ensi kaudella. Hyvä haastaja joukkue tulee kuitenkin olemaan varmasti.

– Ehkä tässä unohdetaan se, että jopa viime kaudella (Zinédine) Zidanen ja (Cristiano) Ronaldon kanssa Realin suoritus Espanjan liigassa ei ollut Barcelonan tasoa läheskään. Zidanestakin oli useita kysymysmerkkejä. Joukkue jäi monen joukkueen jalkoihin useasti viime kaudella, Forssell sanoo SuomiFutis-sivustolle.

Forssell uskoo, että hänelle rakkaasta Valioliigasta kovin joukkue Mestarien liigaan tulee olemaan Pep Guardiolan valmentama Manchester City.

– Pep Guardiola haluaa voittaa Cityssä kaiken mahdollisen. Mestarien liigaa ei tullut, mutta Guardiola on vain niin jäätävän kova valmentaja. Hän osaa ostaa ne pelaajat, jotka sopivat hänen pelisysteemiinsä.

Viimeisimpien tietojen mukaan, VAR-videoteknologiaa ei tulla näkemään vielä ensi kaudella Mestarien liigassa. Forssell on itse videotarkistusten puolestapuhuja.

– Olen itse hyökkäyspelaajana VAR:in suuri ystävä. Minua se ei haitannut, että tilanne käytiin nopeasti tsekkaamassa videolta. Se määrä virheitä, mikä menee ilman tarkistuksia ohi on todella iso.

– Sama mitä maalikameran kanssa, joskus mietittiin otetaanko sitä käyttöön. Minulle tämäkin oli päivänselvä asia. Jos pallo käy maalissa, se on maali. Jos esimerkiksi käsivirhe menee tuomarilta ohi, on hyvä että muut tuomarit voivat auttaa päätuomaria tilanteessa videotarkistuksen avulla, Forssell toteaa.

Ensi kaudella Mestarien liigan kaikki ottelut näkyvät yksinoikeudella C Morella.