Upeat MM-kisat Kroatian paidassa pelannut laituri Ivan Perišić antoi lausunnon, josta voi vetää monenlaisia johtopäätöksiä. Internazionalen pelurista on ollut kesän siirtoikkunassa joitain huhuja, mutta viimeisimmät kommentit nostattavat niitä entisestään.

Interin päävalmentaja Luciano Spalletti sanoi aiemmin, ettei Perišić ole siirtymässä mihinkään. Miehen omat kommentit kuitenkin vihjaisivat jostain muusta.

Niko Kovač (Bayern Münchenin päävalmentaja) vaikutti minuun paljon. Pelasin todella hyvin Kroatian maajoukkueessa, kun hän oli valmentajana, ja onnittelimme toisiamme kaikesta, mitä teimme Saksassa.

– Jos hän haluaa minut, hän tietää, missä olen. Haluaisin pelata Espanjassa tai Englannissa jonain päivänä, mutta Mestarien liiga tulee aina ensimmäisenä, Perišić sanoi saksalaiselle Sport Bildille.

Inter saavutti paikan viime kauden päätteeksi Mestarien liigan lohkovaiheeseen, joten myös miehen nykyisessä seurassa on luvassa UCL-iltoja. Perišićin sopimus Interin kanssa on voimassa kesäkuuhun 2022, joten helpolla ei Inter varmasti laituriaan päästä lähtemään.

– Olen kuullut, että jotkut seurat haluavat minut, mutta ennen sitä, minun täytyy keskustella Interin kanssa. Vasta sen jälkeen voin olla osana neuvotteluja ja tehdä päätöksen, Perišić totesi.

Lähde: Football Italia