Werder Bremen avaa tulevana lauantaina kilpailukautensa kohtaamalla vieraskentällä neljännen sarjatason Wormatia Wormsin. Ottelu on Saksan Cupin ensimmäistä kierrosta, ja se alkaa klo 16.30.

Ottelua pohjustavaan lehdistötilaisuuteen otti osaa myös Bremenin puolustuksen tukipilari, Huuhkajien entinen kapteeni Niklas Moisander. Suomalainen vakuutti, ettei joukkueella ole asennevammaan varaa.

SV Werder Bremen

@werderbremen
Die #WerderPK vor unserem ersten Pflichtspiel 🆚 @wormatia läuft.

Auf dem Podium 👉🏼 Florian #Kohfeldt, Frank #Baumann und Niklas #Moisander.

#werder

– Putosin cupista (toim. huom. kesällä 2016, kolmannen sarjatason) Lottea vastaan ensimmäisessä pelissäni Werderin paidassa. Se käy varoituksesta, ja lauantaina meidän pitää antaa kaikkemme. Jokaisen pelaajan tulee huolehtia itse tarvitsemastaan vireestä, Moisander korostaa.

– Minulla itselläni on tiettyjä rituaaleja, joilla pääsen vireeseen ennen jokaista peliä. Niitä toteutan taas tästä päivästä lähtien.

Moisander sai täksi kaudeksi Werderiin nimekkään ja kokeneen seurakaverin, kun syksyllä 40 vuotta täyttävä perulaiskärki palasi Bremeniin viidennen kerran uransa aikana.

– Pizarro on hyvä pelaaja ja mahtava ihminen. Hän on aina hyvällä tuulella, puhuu paljon ja tekee siksi joukkueelle hyvää, Moisander kehuu seuralegendaa.

Suomalaisesta povattiin tälle kaudelle Werdan kapteenia, mutta kunnia meni lopulta saksalaishyökkääjä Max Kruselle. Moisander sai tyytyä varakapteenin rooliin.

– Max ja minä olemme kaksi erilaista luonnetta ja luulen, että yhdessä pystymme hyvin motivoimaan joukkuetta. Max on vähän äänekkäämpi ja minä puolestaan rauhallisempi tyyppi, Moisander kuvailee.