Nyt tuli Deadline Dayn hurjin huhu – Arsenal tehnyt 100 miljoonan euron tarjouksen Barcelonalle

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Jos on ollut ehkä hieman hiljaisempaa Valioliigan siirtotakarajapäivänä, niin nyt jysähti melkoinen huhu. Arsenal on tehnyt espanjalaisen toimittajan Kike Marinin mukaan Barcelonalle 100 miljoonan euron tarjouksen Ousmane Dembéléstä.

Mikäli huhu pitää paikkaansa, Arsenalin pitää saada sopimus nopeasti maaliin, sillä siirtoikkuna umpeutuu Valioliigan kohdalla kello 19 Suomen aikaa.

Dembélé siirtyi viime kesänä hurjalla summalla, kun nuorukaisesta maksettiin peräti 115 miljoonaa euroa. Viime kausi sujui kuitenkin melko mollivoittoisesti ja Barcelona hankki tänä kesänä Bourdeaux’ta Malcomin, joka on saman pelipaikan pelaaja kuin Dembélé.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!