Perparim Hetemaj aloittaa Serie A kautensa todellisella herkkupalalla, kun Cristiano Ronaldon vahvistama Juventus saapuu lauantaina Chievon vieraaksi Veronaan.

– No joo, olisihan se ehkä kivempaa aloittaa vähän helpommasta, mutta käy se näinkin, että aloitetaan parhaimmasta, Hetemaj naurahtaa Suomifutis-sivustolle.

Hetemaj on seurannut sitä valtavaa härdelliä, jonka Ronaldon saapuminen Italiaan aikaan sai. Chievon kotipeleissä harvemmin on tilannetta, että lipunmyyjät joutuvat myymään ei-oota.

– Aikamoista se on ollut tietenkin ja iso on ollut härdelli. Peli on loppuun myyty ja stadionilla on jotain erikoisjärjestelyjä, Hetemaj kertoo.

Juventusta vastaan Hetemaj on vääntänyt lukuisia otteluita, mutta ei ole aiemmin kohdannut legendaarista CR7:ää, joten Hetemaj’llekin on jotain pientä ekstramaustetta kauden avausotteluun.

– En ole kohdannut, joten odotan ottelua pikkasen enemmän. Hieno homma ja kaikkea, mutta toimistolle mennään tekemään duunia, eikä ihailemaan muita, Hetemaj velmuilee.

Chievo on uudistunut hieman viime kaudesta, mutta lähtee kauteen tutuin tavoittein. Sarjapaikka on ykköstavoite ja kaikki sen lisäksi on bonusta.

– Vähän on tullut uusia kasvoja sisään ja kolme-neljä kokeneempaa pelaajaa lähteneet. Tilalle on tullut nuorempia. Totta kai pieni vaihtuvuus on aina hyvästä, toivottavasti se näkyy kentällä. Seuran tavoitteena on säilyminen ja itsellä sen lisäksi nauttia pelaamisesta.

Serie A:n kaudelle 2018-2019 Juventus lähtee tuttuun tapaan ennakkosuosikkina, mutta pahimmat kilpailijat ovat vahvistaneet rivejään ja pyrkivät suistamaan Vanhan Rouvan valtaistuimeltaan.

– Aika moni seura on vahvistunut entisestään. Napoli on ehkä vähän heikentynyt, mutta muut kärkijengit ovat vahvistuneet. AC Milan ja Inter eritoten. Veikkaan, että Inter on se, joka taistelee tiukimmin Juventuksen kanssa mestaruudesta, Hetemaj arvioi.

Serie A näkyy suorana Ruutu-palvelussa. Kausi käynnistyy ottelulla Chievo-Juventus lauantaina 18.8. klo 18.50.