HJK:ssa kevätkaudella 2017 läjäpäin maaleja mättänyt kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morlos on ja pysyy sitkeästi siirtohuhujen kohteena. Aiemmin Morelosta vietiin huhuissa sitkeästi Kiinaan, mutta nyt kosiskeluja tulee lähinnä Ranskasta.

Nyt 22-vuotias Morelos jätti Veikkausliigan maalitilaston kärkipaikalla keikkuessaan, ja jatkoi Skotlannin suurseura Rangersissa siitä, mihin Suomessa jäi. Debyyttikaudella syntyi 18 maalia, ja Morelos allekirjoittikin maaliskuussa vuoteen 2021 ulottuvan jatkosopimuksen.

BBC Scotlandin tietojen mukaan Rangers sai Ranskan pääsarjaseura Bordeaux’lta 3,75 miljoonan punnan (4,2 miljoonan euron) tarjouksen, mutta skottiseura kuitenkin hylkäsi tämän. Mahdollinen siirto on HJK:n kannalta kiinnostava siksikin, että HJK saa tiettävästi siirtosummasta 10 prosentin osuuden. Viime vuonna Rangers maksoi HJK:lle Morelosista miljoona puntaa (nykykurssilla 1,12 miljoonaa euroa).

[readmore from=Morelos-Alfredo]

Tällä kaudella Morelos on tehnyt seitsemässä ottelussa kolme maalia. Kaksi näistä on syntynyt Eurooppa-liigan karsinnoissa. Steven Gerrardin valmentama Rangers pelaa torstaina Sloveniassa kolmannen karsintakierroksen toisen ottelun Mariboria vastaan. Avausosan Rangers voitti 3-1.

Ranskan liigan siirtoikkuna sulkeutuu reilun kahden viikon kuluttua 31.8.