Rovaniemen Palloseura voitti vieraskentällä FC Lahden maanantai-illan toisessa veikkausliigaottelussa 2-1-lukemin.

RoPS johti ensimmäisen puoliajan jälkeen 1-0, kun Simo Roiha puski Taye Taiwon millin tarkan keskityksen ohi kotijoukkueen maalivahti Oskari Forsmanin. Toisen puoliajan alussa FC Lahti tasoitti Artem Vyatkinin upealla kaukolaukauksella, joka oli ehdottomasti yksi veikkausliigakauden komeimmista maaleista.

Rovaniemeläiset kuitenkin onnistuivat vielä kerran. Tuoreen hankinnan Erfan Zenelin keskitys upposi takakulmaan epäonnisen lahtelaispuolustuksen kautta.

Voiton myötä RoPS vankisti asemiaan sarjan kakkospaikalla ja kuroi myös HJK:n sarjajohdon viiteen pisteeseen. FC Lahti jatkaa viidennellä sijalla, mutta sillä on matkaa kolmossijaan vain kolmen pisteen verran – ja myös yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin useimmilla.

Illan toisessa ottelussa Ilves voitti SJK:n 3-2-lukemin.