RoPS tiedotti stadioninsa tutkimusraportista: ”Kirjaimellisesti millimetristä kiinni”

© Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen futissyksyyn tuli maanantaina kupru, kun selvisi, että syyskuun yhdennelletoista päivälle suunniteltu alle 21-vuotiaiden EM-karsintojen Suomi-Puola -ottelu jouduttiin siirtämään Helsinkiin. Syynä siirtoon oli Rovaniemen Keskuskentän liian huono kunto (lue uutinen).

Monien mielessä lienee Veikkausliigan sarjatilanteesta johtuen aiheellinen kysymys, että onko alusta pelikelpoinen RoPS:n mahdollisissa europeleissä tulevana kesänä? Tähän ei ole vielä saatu vastausta, mutta RoPS joka tapauksessa tiedotti Twitter-tilillään, että missään rapakunnossa Keskuskentän tekonurmi ei ole. Kaikki jäi tarkastuksessa kovin pienestä kiinni.

Ainoat asiat, josta pelikelpoisuus jäivät kiinni, olivat alustan joustavuus sekä se, että nurmi oli reunoilta hieman poimuilla. Joustavuuden suhteen hyväksyminen jäi pyöreästi millimetristä kiinni.

Muilta osin tekonurmi sai tarkastajien hyväksynnän.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!