Watford-Brighton
Lauantaina 11.8 klo 17.00
Valioliiga

Tuore Valioliigakausi pyörähtä oikein kunnolla käyntiin lauantaina, kun otteluohjelmassa on kuusi ottelua. Watford lähtee kotonaan hakemaan voittoa Brightonista.

Vahva Watford

Watford nousi Valioliigaan keväällä 2015 ja on pysynyt siitä asti pääsarjassa. Joukkueen valmentajia on vaihdettu kuin sukkaa, vuodesta 2013 lähtien yhdeksän eri valmentajaa on ollut joukkueen peräsimessä. Tyyli näyttää toimivan, vaikkakin Watfordin tapa toimia aiheuttaa pahennusta konservatiivisissa futispiireissä.

Watfordilla on alkavaan kauteen laadukas kokoonpano. Ben Foster maalille oli hyvä lisäys ja Gerard Deulefeu oikealla laidalla on tärkeässä asemassa. Kotonaan Watford on pelannut aina hyvin ja viime syksyllä joukkue oli hetken aikaa jopa kuuden parhaan joukossa. Tällä kaudella joukkueelta odotetaan paikkaa kymmenen joukossa.

Kovin moni ei antanut Brightonille mahdollisuuksia säilymiseen viime kaudella, mutta niin vain joukkue uusi sarjapaikkansa. Tällä kaudella paikan pitäminen pääsarjassa on entistä vaikemapaa, mutta mahdollista. Joukkue luottaa edelleen tiiviiseen, syvältä puolustamiseen ja omiin erikoistillanemaaleihin. Jos erikoistilanteista ei synny tehoja viime kauden malliin, joukkue on ongelmissa.

Brighton ei viime kaudella tehnyt yhtään maalia nopeista tilannevaihdoista, vaan palautti aina pallo taaksepäin jos selvää reittiä hyökätä ei ollut. Lisäksi ykköskärki Glenn Murray on liian hidas pitkissä kiihdytyksissä. Murray on paljon vartijana tälläkin kaudella, 34-vuotias kärki on joukkueensa jopa tärkein pelaaja.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Watford voittaa – kerroin 3.86 (normaalisti 2.43)

Jos Watford voittaa, voitat 20€ vedolla 77,20€ voiton.