Kun ruotsalainen supertähti Zlatan Ibrahimovic koki huhtikuussa 2017 vakavan polvivamman – pitkän uransa ensimmäisen vaikean loukkaantumisen – pelkäsi moni hyökkääjän uran olevan käytännössä paketissa. Olihan Zlatanilla jo elämää takana ikämiessarjaan oikeuttavat 35 vuotta, eikä toipuminen ole enää yhtä helppoa kuin nuoremmilla pelaajilla.

Zlatan kuitenkin kuntoutui polvileikkauksestaan hämmästyttävän nopeasti ja hyvin, ja palasi kentille jo saman vuoden marraskuussa. Kausi Manchester Unitedissa jäi kuitenkin kesken, kun Zlatan siirtyi tämän vuoden maaliskuussa MLS:n LA Galaxyyn.

Pohjois-Amerikassa Zlatan on ollut jälleen oma dominoiva itsensä. Syksyllä 37 vuotta täyttävä Ibrahimovic teki kaksi komeaa maalia heti MLS-debyytissään, ja viime viikolla syntyi ensimmäinen hattutemppu samassa sarjassa.

Zlatanin vire on ollut niin hurja, että hänet valittiin MLS:n viikon pelaajaksi. Valinnan kunniaksi Zlatan julkaisi Twitterissä kuvan 15 kuukautta sitten leikatusta polvestaan, lisäten kuvan oheen suoraviivaisen tekstin:

– He sanoivat sen olevan ohi. Minä sanoin EI