Mestarien liigassa oli tapahtumarikas keskiviikko. Yksi jättiläinenkin yllätettiin.

Juventus aloitti turnauksen voitokkaasti lyömällä avauspelissään vajaamiehisenä vieraissa Valencian. Vanha Rouva selvisi nollapelillä otettuaan vieraspisteet 2-1-numeroilla.

Juve joutui pelaamaan Cristiano Ronaldon ulosajon myötä 29. minuutista lähtien vajaalla. Portugalilainen ansaitsi suoran punaisen kortin kaadettuaan Valencia-puolustaja Jeison Murillon tilanteen ulkopuolella.

Juventuksen molemmat maalit viimeisteli Bosnian maajoukkuemies Miralem Pjanic. Molemmat osumista syntyivät rangaistuspotkuista.

Myös Valencia sai lisäajalla pilkun, mutta Wojciech Szczesny pysäytti Dani Parejon laukauksen.

Manchesterissa puolestaan Lyon vastasi päivän suurimmasta yllätyksestä. Ranskalaisvieraat horjuuttivat valioliigamestari Manchester Cityä 2-1-vierasvoitolla.

City-valmentaja Pep Guardiola seurasi toimitsijakiellon vuoksi pelin katsomosta.

Lyonin voittomaalin iski 43. minuutilla Nabil Fekir. Ranskalainen loi myös esityön Maxwel Cornet’n avausmaaliin.

Cityn ainoasta vastasi Leroy Sanén syötöstä pallon alanurkkaan toisella jaksolla laittanut Bernardo Silva.

Mestarien liiga keskiviikkona

Ajax-AEK Ateena 3-0 (0-0)

46’ Nicolas Tagliafico 1-0
77’ Donny van de Beek 2-0
90’ Nicolas Tagliafico 3-0

Shakhtar-Hoffenheim 2-2 (1-2)

7’ Florian Grillitsch 0-1
27’ Ismaily 1-1
38’ Håvard Nordtveit 1-2
82’ Maycon 2-2

Valencia-Juventus 0-2 (0-1)

42’ Miralem Pjanic (p) 0-1
48’ Pjanic (p) 0-2
90+6′ Epäonnistunut rangaistuspotku, Dani Parejo

Real Madrid-AS Roma 3-0 (1-0)

45’ Isco 1-0
58’ Gareth Bale 2-0
90+2′ Mariano 3-0

Manchester City-Lyon 1-2 (0-2)

25’ Maxwel Cornet 0-1
43’ Nabil Fekir 0-2
67’ Bernando Silva 1-2

Young Boys-Manchester United 0-3 (0-2)

36’ Paul Pogba 0-1
43’ Paul Pogba 0-2
66’ Anthony Martial 0-3

Benfica-Bayern 0-2 (0-1)

10’ Robert Lewandowski 0-1
54’ Renato Sanches 0-2

Viktoria Plzen-CSKA 2-2 (2-0)
29’ Michael Krmencik 1-0
41’ Michael Krmencik 2-0
49’ Fedor Chalov 2-1
85’ Timur Zhamaletdinov 2-2