Chelsea-legenda Frank Lampard otti tähänastisen manageriuransa suurimman voiton tiistai-iltana, kun hänen valmentama Derby kaatoi Manchester Unitedin Liigacupissa. Lampard ei ollut uskoa silmiään, kun rangaistuspotkukilpailu päättyi Derbyn voittoon.

Lampard aloitti Derbyn komennossa viime kauden jälkeen. Mies kirjoitti Derbyn kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Alkukausi on sujunut vahvasti Mestaruussarjassa ja nyt tuli upea cup-voitto Man Unitedista.

– Olen aivan shokissa. Mikä esitys! Lampard sai sanotuksi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

United siirtyi Juan Matan osumalla johtoon jo kolmannella minuutilla, mutta Derby ei tästä lannistunut.

[readmore from=manchester-united]

– Tappiolle joutuminen aikaisessa vaiheessa Old Traffordilla ja silti pelasimme noin hyvin, se oli upeaa. Meillä oli luonnetta rankgaistuspotkukilpailussa ja pelata, kuten pelasimme. Olen ylpeä manageri, Lampard hehkutti.

Lampard ei tehnyt mitään muutoksia kokoonpanoon viime viikonlopun Brentford-ottelun jälkeen. Brentford kaatui viime lauantaina kotikentällä maalein 3-1.

– Kokoonpanon valinta oli helpoin, mitä olen tehnyt. Pelaajat olivat todella hyviä Brentfordia vastaan ja he ansaitsivat mahdollisuuden pelata Old Traffordilla.

– Halusin laittaa kentälle joukkueen, joka todella pystyy panemaan kampoihin. Olen niin ylpeä heistä. Pyrin rakentamaan joukkuetta menestymään ja tällaiset illat ovat uskomattomia. Pelata maailmanluokan pelaajia vastaan ja pelata tuolla tavalla, se on olemassa siellä, Lampard kehui.

Liverpoolista lainalla Derbyssä pelaava Harry Wilson toi Derbyn tunnin kohdalla tasoihin upealla vapaapotkuosumalla. Wilsonin laukaus yllätti kaiken nähneen Lampardin.

– Hän tekee tuota harjoituksissa. Hän todisti minun olleen väärässä, koska luulin, että se olisi ollut liian kaukaa.