Teemu Pukki on juuri tällä hetkellä suomalaisen futissyksyn kuuma nimi. Pukki on tehnyt Norwichille Mestaruussarjassa viisi maalia, ja on sarjan maalitilastossa jaetulla kolmannella sijalla.

Kun maaottelut lasketaan mukaan, on Pukki onnistunut maalinteossa viidessä ottelussa peräkkäin. Näistä peleistä neljä on päättynyt Norwichin tai Huuhkajien 1-0 -voittoon, joten Pukki on sananmukaisesti hankkinut joukkueilleen useita pisteitä.

Pukki-mania on kasvanut Norwichissa siinä määrin, että fanisivusto Along Come Norwich laski maanantaina myyntiin Pukki-teemaisia T-paitoja. Paidassa on luonnollisesti vuosien varrelta tutuksi tullut teksti ”Pukki Party”, ja siinä komeilee Huuhkaja-hyökkääjä itse. Paitaa on saatavana kahdella eri värillä, ja niille luvataan maailmanlaajuinen toimitus.

AlongComeNorwich

@AlongComeNodge
PUKKI PARTY T-SHIRTS. Due to lots of you asking, the lovely @RobotCanary has come up with his own take on a Pukki Party for another exclusive ACN t-shirt. Available in 2 different colourways and shipping worldwide, pre-orders now open.... #ncfc #Brøndby

alongcomenorwich.com/acn-shop.html

Paidan myyntihinta on 21,99 puntaa, eli noin 24,60 euroa. Paidan pääsee tilaamaan tästä linkistä.