Takavuosien supertähti David Beckham tekee väkevää tuloaan futismaailman huipulle myös seurajohtajana. Beckhamin johtaman sijoittaryhmän omistama Inter Miami FC aloittaa Pohjois-Amerikan MLS-sarjassa vuonna 2020, ja luonnollisesti joukkueeseen halutaan myös korkean profiilin tähtipelaajia.

Brittilehti Daily Mail kertoo, että Beckhamin kiikarissa ei ole kuka tahansa tähti, vaan se tähdistä kirkkain: Barcelonan keulakuva Lionel Messi. Varsinaista yhteydenottoa ei ole vielä tehty, mutta lehden lähteet kertovat, että Beckham näkisi Messissä projektilleen juuri sopivan johtohahmon.

Messin sopimus Barcelonan kanssa umpeutuu kesällä 2021. Hänen sopimuksessaan on massiivinen 700 miljoonan euron ulosostohinta, mutta Miamin taustahahmot uskovat, että pienempikin summa riittäisi. Messi täyttää kesällä 2020 33 vuotta.

 

Argentiinan maajoukkueesta määrittelemättömän pituista taukoa viettävä Messi on todennut aiemmin usein, että hän haluaisi päättää uransa Barcelonan riveissä. Siirto toiseen eurooppalaiseen suurseuraan on todella epätodennäköinen skenaario, mutta kenties uran ehtoovuodet Yhdysvalloissa tulisikin kyseeseen. Ovathan saman ratkaisun tehneet monet muutkin jalkapallomaailman elävät legendat.

Viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja Messi muutti Kataloniaan helmikuussa 2001 ja on edustanut vain ja ainoastaan FC Barcelonaa siitä lähtien.