Huuhkaja-pelaajan sankaruudelle erikoinen muistomerkki – rankkaripilkku näytille ja jakoon

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!

Kööpenhaminassa vietettiin viikko sitten hienoa jalkapallojuhlaa, kun kaupungin ylpeys FC Kööpenhamina raivasi tieltään Serie A -seura Atalantan ja eteni Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Otteluparissa ei nähty ainuttakaan maalia, joten jatkopaikka ratkaistiin vasta rankkarikisassa.

11 metrin vedoissa Huuhkajien Jesse Joronen pysäytti sankarillisesti Atalantan Andreas Corneliuksen yrityksen, ja oli vahvasti mukana viemässä seuraansa jatkoon. Corneliuksen osa oli kova, sillä hän on itse Kööpenhaminan entinen pelaaja (lue playoff-vaiheesta ja ottelusta lisää täältä).

Nyt Jorosen ja kumppanien tähtihetkestä on tehty ”muistomerkki”, sillä FC Kööpenhamina on siirtänyt kyseisen ottelun rangaistuspisteen fanituotemyymäläänsä. Stadionin nurmea oltiin vaihtamassa joka tapauksessa, joten siksi seura näki hyvän tilaisuuden ikuistaa palan seurahistoriaa.

Koska nurmikko ei tule säilymään kastelematta hyvänä pitkään, on se myymälässä näytillä vain ensi maanantaihin. Sen jälkeen seura lahjoittaa sen halukkaalle fanille, joka antaa parhaan perustelun sille, miksi juuri hänen pitäisi rankkaripilkku saada. Kenties sen voi sitten istuttaa vaikka omalle takapihalleen?

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!