Jesse Joronen nollapeliputkessa – ei vielä tappiota uuden joukkueen paidassa

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Lukas Hradecky on hallinnoinut viime vuodet Huuhkajien ykkösvahdin asemaa, mutta uudella sarjakaudella ”Luke” ei ole vielä ehtinyt pelihommiin käytyään kesällä kystaleikkauksessa. Suomi pelaa alkavalla maaottelutauolla kaksi tärkeää Nations League -ottelua, mutta huolen häivää ei joukkueella liene, vaikka Markku Kanervan valinta kohdistuisikin kakkosvahti Jesse Joroseen.

25-vuotias Joronen pelasi vahvan viime kauden Horsensissa ja siirtyi tänä kesänä Tanskan suurseura FC Kööpenhaminaan. Joronen pääsi alusta asti hyvään pelivireeseen pääkaupungissa, mutta viime aikoina hän on ollut suorastaan liekeissä.

Kun Joronen nollasi tänään Tanskan Superliigassa Esbjergin, pelasi hän jo kolmannen peräkkäisen nollapelinsä. Kun kaksi edellistä nollapeliä olivat 0-0 -tasapelit Serie A -seura Atalantaa vastaan jälkimmäisen osaottelun jatkoaikoineen ja rankkarikisoineen, on nolla pysynyt minuuteissa mitattuna jo reilusti yli kolme ottelun verran.

Edellisen maalin Jorosen taakse teki CSKA Sofian Evandro 16. elokuuta Eurooppa-liigan karsinnoissa, joten suomalaisen maali on pysynyt koskemattomana nyt noin 332 minuuttia.

Tämänpäiväisessä ottelussa Joroselle tilastoitiin kaksi torjuntaa. Esbjergin miehistössä täydet minuutit pelasivat niin ikään Huuhkajiin kutsutut Markus Halsti ja Joni Kauko. FC Kööpenhamina voitti ottelun 2-0 ja johtaa sarjaa.

Kun joukkueen tuloksia tarkastellaan, on Jorosen tilasto vieläkin komeampi. 11 viimeisestä ottelustaan, joissa Joronen on pelannut, Kööpenhamina on voittanut seitsemän ja pelannut neljä tasan. Kilpailullisia otteluita näistä on viimeiset kymmenen, eli virallisissa otteluissa Joronen ei ole hävinnyt Kööpenhaminan paidassa vielä kertaakaan.

Jorosen edellinen tappio on harjoituspelistä Sturm Grazia vastaan kahden kuukauden takaa, heinäkuun ensimmäiseltä päivältä. Kilpailullisessa ottelussa hän hävisi viimeksi 15. huhtikuuta vielä Horsensissa pelatessaan (0-2 -tappio Aalborgille).

Ei ihme, että suomalaistorjuja on saanut Kööpenhaminassa nopeasti fanit puolelleen.

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS