Kun Tim Sparv jäi lauantain Suomi-Unkari -pelissä vaihtopenkille nivusvaivojen takia, sai kunnian kapteeninnauhan kantamisesta toppari Paulus Arajuuri. Huuhkajat kokivat ottelussa monia kolhuja, mutta haavojen nuolemista helpotti tärkeä 1-0 -voitto.

Yksi tärskyjä vastaanottaneista pelaajista oli juuri Arajuuri, joka sai avausjakson loppupuolella Unkarin Adam Szalain nappiksesta osuman silmäkulmaansa. Kovaluinen puolustaja pystyi jatkamaan peliä hoivatoimien jälkeen, mutta loppupelin ajan otsaa koristi sideharso.

– Ei sitä harsoa ehtinyt miettimään, vaikka se olikin hieno. Kyllä se vähän puristi päätä, mutta ei häirinnyt. Kehossa oli niin paljon adrenaliinia, että sitä iskua ei edes tuntenut jälkeenpäin pelin aikana, 30-vuotias Arajuuri kertoo Palloliiton kotisivuilla.

– Särki se yöllä vähän, mutta ei se mitään.

Huomenna tiistaina Suomi kohtaa toisessa Nations Leaguen ottelussaan Viron. Turussa pelattava ottelu alkaa kello 21.45, ja se on nähtävissä Viasatilla, Viaplaylla ja ilmaiseksi Viafreen suoratoistopalvelussa.

Arajuurelle Turku on ollut mieluisa pelipaikka, sillä kolmesta maaottelumaalistaan hän on tehnyt kaksi juuri Veritas Stadionilla.