Manageri José Mourinhon toiminta on saanut monet Manchester Unitedin pelaajat turhautuneeksi, kertoo ESPN.

Tunteita on herättänyt erityisesti Mourinhon tapa kohdella pelaajiaan. Portugalilaisluotsin huhuttu päätös poistaa ranskalaistähti Paul Pogba Unitedin kapteenistosta on ESPN:n mukaan vain viimeisin monista tempauksista, jotka ovat viilentäneet tunnelmaa manchesterilaisten leirissä.

Mourinho kertoi tiettävästi Pogballe päätöksestään tiistaina ranskalaispelaajan kommentoitua edellisenä päivänä Unitedin pelitapaa. Pogba sanoi, että Manchester Unitedin tulisi pelata kotiotteluissaan hyökkäävämmin.

LUE MYÖS: ”Tämä video Man Unitedin harjoituksista kuohuttaa – Mitä José Mourinho sanoi Paul Pogballe?”

Pogba ei ollut Unitedin kokoonpanossa tiistaina, kun joukkue hävisi liigacupissa Mestaruussarjan Derbylle rangaistuspotkukilpailun päätteeksi. Mourinho kommentoi tiistain ottelun jälkeen, että tiesi joukkueensa olevan pulassa, kun pilkut etenivät siihen tilanteeseen, että vetovuorossa olivat puolustajat Eric Bailly ja Phil Jones, joka mokasi ratkaisevan rangaistuspotkun.

Mourinhon tiistainen lausunto on myös saanut kritiikkiä. Portugalilaisvalmentaja on ennenkin kommentoinut pelaajiensa otteita julkisuudessa varsin negatiivisesti.

Vaikka Unitedin riveissä on tällä hetkellä eripuraa, on ESPN:n mukaan osa pelaajista, seurajohdon tavoin, yhä Mourinhon takana. Manchester Unitedin varapuheenjohtaja Ed Woodward on tehnyt tämän selväksi myös pelaajien edustajille.

Unitedin seurajohto on tietoinen joukkueessa vallitsevasta tilanteesta, mutta he uskovat, että Mourinho voi kääntää kaiken parempaan päin.

ESPN:n lähteen mukaan Mourinhon ja hänen pelaajiensa välit ovat olleet koetuksella jo heinäkuusta lähtien.