Juventuksen portugalilaistähti Cristiano Ronaldo on aivan omassa luokassaan, kun puhutaan Italian Serie A:n parhaiten tienaavista pelaajista, kertoo Gazzetta dello Sport.

Ronaldo, 33, siirtyi kesällä Juventukseen Real Madridista 100 miljoonan euron kaupassa ja allekirjoitti torinolaisseuran kanssa neljän vuoden sopimuksen, jolla hän tienaa 31 miljoonaa euroa vuodessa.

Portugalilaishyökkääjän palkka on yli kolme kertaa suurempi kuin listalla kakkosena olevan Gonzalo Higuaínin. AC Milanin argentiinalaishyökkääjän sopimukseen on kirjattu 9,5 miljoonan euron vuosipalkka.

Seuraavina listalla ovat Juventuksen Paulo Dybala (seitsemän miljoonaa euroa vuodessa) ja Miralem Pjanić (6,5 miljoonaa euroa vuodessa).

Jo listan kärkipäästä on helppo päätellä, että Juventuksen palkkakulut ovat huomattavasti suuremmat kuin sarjan muilla joukkueilla.

Juventus maksaa vuodessa pelaajilleen yhteensä 219 miljoonaa euroa. AC Milan tulee toisena 140 miljoonan euron palkkakuluilla ja Internazionale Milano kolmantena 116 miljoonalla eurolla.

Sarjanousija Empolin palkkakulut ovat Serie A:n maltillisimmat. Joukkue käyttää vuodessa 16 miljoonaa euroa pelaajiensa palkkoihin.

Sport Witness

@Sport_Witness
Gazzetta dello Sport present Serie A wages, as their information tells them, after tax.

Note that Ronaldo (€31m) earns more than each of the entire squads of Cagliari, Chievo, Empoli, Frosinone, Genoa, Parma, Sassuolo, Spal and Udinese.