Liverpool-ikonille ei riittänyt edes 4–0-voitto – Steven Gerrardilta kovaa tekstiä: ”En pitänyt siitä”

© Kuva: Getty Images
Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Skottijätti Rangersin manageri Steven Gerrard kritisoi joukkuettaan, vaikka Dundee kaatui lauantain kierroksella murskanumeroin 4–0.

HJK:n ex-maalitykki Alfredo Morelos jäi tällä kertaa ilman osumia, sillä kotijoukkueesta verkkoa heiluttivat Lassana Coulibaly, Ryan Kent, James Tavernier ja Glenn Middleton. Dundeen suomalaishyökkääjä Benjamin Källman vaihdettiin kentältä pois 62. minuutilla.

– Se ei ollut loistava esitys. Se oli OK. Se oli riittävän hyvä, mutta pelaamme vielä tuota paremmin. Haluan niin monta maalia kuin pystymme tekemään. Haluan luoda armottoman ja säälimättömän joukkueen – emmekä me olleet sellainen, Liverpool-ikoni Gerrard totesi Daily Mailin mukaan.

– Ansaitsemme enemmän maaleja. En halua vain päästä 3–0-johtoon vain nostaaksemme sen jälkeen jalan pois kaasupolkimelta. Jos haluamme olla menestyvä joukkue, meidän on tehtävä töitä koko ajan. Esitys oli epätasainen. Meidän on pelattava paremmalla kontrollilla. En pitänyt siitä, että mentiin päästä päähän.

Rangers on viiden pelatun kierroksen jälkeen kahdeksassa pisteessä. Sarjataulukon kärjessä komeilee Hearts, joka on voittanut kaikki ottelunsa.

Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!