Lukas Hradecky sai peliluvan – ”Sain viime viikolla UEFA:lta sähköpostin…”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Makedonian vähintään kahden maalin voitolla jopa 228 euroa!

Eintracht Frankfurtista täksi kaudeksi Bayer Leverkuseniin siirtynyt Lukas Hradecky on saanut peliluvan, ja pääsee torjuntatöihin joukkueensa Eurooppa-liigan avauksessa torstaina. Leverkusen avaa europelikautensa Bulgariassa Ludogorets Razgradin vieraana.

Kaksi nollapeliä Huuhkajien maalilla ja viikonlopun Bayern-peli osoittivat, ettei Hradeckyn pelaamiselle ole enää terveydellisiä esteitä. Leverkusenia sen sijaan askarrutti, mahtaako suomalaisvahdin vuosien takainen pelikielto olla vielä voimassa. Vastaus on: ei ole.

– Sain viime viikolla UEFA:lta sähköpostin. Siinä vahvistettiin, että pelikielto, jonka sain taannoin Bröndbyn karsintaottelussa, on vanhentunut. Saan siis pelata huomenna, totesi Hradecky itsekin Bayer Leverkusenin Twitter-tilillä.

Hradeckyn edellinen europeli on elokuulta 2015, jolloin Bröndby kohtasi Eurooppa-liigan karsinnoissa kyproslaisen Omonian. Suomalainen ajettiin toisen osaottelun lisäajalla toisen varoituksen myötä suihkuun, mutta ulosajosta seurannut pelikielto on siis nyt vanhentunut. Ottelu jäi myös Hradeckyn viimeiseksi Bröndbyn paidassa.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Makedonian vähintään kahden maalin voitolla jopa 228 euroa!