Maalin tehnyt Real Madrid -tähti ei yhtynyt median väitteisiin – ”Siinäs näitte”

© Kuva: Getty Images
Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Real Madrid menetti ensimmäisen kerran sarjakautensa aikana pisteitä eilisiltana, kun Athletic pakotti valkopaidat tasapeliin Bilbaossa luvuin 1-1.

Real Madridin tasoitusmaalista vastasi Isco. Penkiltä sisään tullut pallotaituri teki itselleen harvinaisen maalin, sillä Isco puski pallon maaliin. Puskumaali oli Iscon viisi vuotta kestäneen Real Madrid -uran toinen.

Monet uskoivat Iscon olevan automaattisesti selkä avauskokoonpanon pelaaja, kun Real Madrid nimitti Julen Lopeteguin valmentajakseen. Lopetegui tunnetaan suurena Iscon ihailijana. Madridilaismedian mukaan Lopeteguin Real Madrid on ”Isco ja kymmenen muuta.”

Isco ei yhtynyt kyseiseen mielipiteeseen ja kertoi ajatuksensa siitä lehdistölle ottelun jälkeen.

– En ole tässä joukkueessa yksin. Tällä hetkellä tässä joukkueessa on pelaajia, jotka ovat minua parempia ja sen vuoksi Lopetegui laittaa heidät avaukseen. On pelkkiä median puheita, että Lopeteguin Madridiin kuuluisivat minä ja kymmenen muuta. Siinäs näitte, Isco kommentoi.

Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!