Ex-toppari Rio Ferdinandin mielestä Manchester Unitedin manageri José Mourinho näyttää nyt löytäneen täydellisen kombinaation keskikentälle.

United hävisi liigakauden kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kaksi, mutta vieraspelit Burnleytä ja Watfordia vastaan toivat tilille täydet pisteet. Ferdinand uskoo, että Marouane Fellainin nostaminen avauskokoonpanoon Paul Pogban ja Nemanja Maticin rinnalle oli ratkaiseva tekijä.

– Tällaisessa pelissä 100-prosenttisesti, ja se on todistettu. Vieraspelissä Burnleytä vastaan he pelasivat erittäin hyvin. Fellaini oli hyvä myös siinä pelissä. Tänään hän oli ottelun paras Manchester Unitedin joukkueessa, Ferdinand kommentoi Unitedin kaadettua Watfordin 2–1 lauantaina.

– Mielestäni keskikentän tasapaino näytti tänään erittäin hyvältä tämän tyyppistä vastustajaa vastaan vieraissa. Jää nähtäväksi, toimiiko tuollainen kombinaatio Chelsean, Liverpoolin tai Manchester Cityn kaltaista TOP 6 -joukkuetta vastaan. Tällä kertaa se oli todella hyvä valinta managerilta.

Ensimmäisissä peleissä Mourinho peluutti keskikentällä tuoretta hankintaa Frediä, mutta brasilialaista ei ole nähty kentällä viime viikkoina.

Lähde: Manchester Evening News