Bristol Cityn suomalaisvahti Niki Mäenpää on päässyt erittäin hyvään vireeseen Englannin Mestaruussarjassa. Lauantain kierroksella hän piti nollan 1–0-voittopelissä Sheffield Unitedia vastaan.

Cityn neljäs peräkkäinen voitto varmistui Marley Watkinsin 81. minuutin maalin turvin. Joukkue on seitsemän kierroksen jälkeen sarjataulukossa kolmantena, vain pisteen kärkiryhmä Leedsiä perässä.

– Pitää antaa kredittiä myös Sheffield Unitedille. Se on erittäin hyvä joukkue – he osoittivat sen tänään. Se oli erittäin vaikea peli meille, 33-vuotias Mäenpää kertoo Cityn verkkosivujen videohaastattelussa.

– Mielestäni aloitimme erittäin hyvin. Mielestäni pelasimme erittäin hyvää jalkapalloa. Oli paljon liikettä, ja loimme paljon. Ja sitten en tiedä, mitä tapahtui, mutta ehkä teimme perusasiat vähän huonosti – emme tarpeeksi hyvin, hän jatkaa.

– Meillä oli hyvä momentum ennen maaottelutaukoa. Voitimme kolme peliä peräkkäin, ja se on aina pieni kysymysmerkki, kun pelaajat menevät maajoukkueisiinsa ja palaavat takaisin, emmekä ehdi harjoitella yhdessä paljon. Mielestäni se ei näkynyt pelissämme ollenkaan.

Seuraavassa ottelussa tiistaina vastaan asettuu West Bromwich, joka putosi viime kauden päätteeksi Valioliigasta.

– Se on meille erittäin tärkeä viikko, meillä on kaksi vieraspeliä, sanoo neljässä edellisessä pelissä kolme kertaa nollan pitänyt suomalainen.