29-vuotiaan Huuhkajat-topparin Juhani Ojalan pitkä piina on ohi. Ojala loukkasi takareittään Allsvenskanin toisen kierroksen ottelussa Brommapojkarnaa vastaan 9. huhtikuuta. Toukokuussa arveltiin, että Ojala voisi palata tositoimiin heinäkuussa, mutta lopulta paluu venyi aina syyskuulle saakka.

Jo maanantaina Ojala istui Häckenin vaihtopenkillä edustusjoukkueen sarjapelissä Trelleborgia vastaan. Tiistaina suomalainen saikin sitten ensimmäiset peliminuuttinsa yli viiteen kuukauteen, kun hän pelasi Häckenin alle 21-vuotiaiden joukkueen riveissä 63 minuuttia, kun Häcken kukisti derbyssä IFK Göteborgin 1-0.

BK Häcken

@bkhackenofcl
Aiham Ousou och Juhani Ojala är tillbaka! Så här ställer vi upp i U21-derbyt mot IFK Göteborg. Avspark 17.00 på Bravida Arena. Fri entré!
#bkhäcken #hisingen

Allsvenskania on jäljellä vielä yhdeksän sarjakierrosta, ja Häcken on sarjassa viidentenä. Häckenin puolustuslinjassa pelaa suomalaisista myös Kari Arkivuo ja Joona Toivio.

21 A-maaottelua pelannut Ojala noussee tervehtymisensä myötä mukaan myös maajoukkuespekulaatioihin lokakuun Nations League -otteluita silmällä pitäen.