Manchester Cityn ja Saksan miesten maajoukkueen hyökkääjä Leroy Sané vahvisti lauantaina sosiaalisessa mediassa, että hän on saanut tyttöystävänsä Candice Brookin kanssa tyttövauvan.

Sané, 22, jätti Saksan maajoukkuekomennuksen perjantaina kesken. Tuolloin Saksan jalkapalloliitto DFB ilmoitti pelaajan lähdön syyn olevan ”yksityinen”.

City-laiturin ympärillä on kuohunut viime aikoina, sillä hän jäi mainiosta viime kaudesta huolimatta Saksan MM-ryhmän ulkopuolelle. Alkaneella kaudella Sané on kuluttanut Manchesterissa vaihtopenkkiä, ja manageri Pep Guardiolan on kerrottu olevan tyytymätän Sanén asenteeseen.

Myös hänen maajoukkuekaverinsa Toni Kroos on kehottanut Sanéa parantamaan asennettaan, jos nuorukainen haluaa täyttää potentiaalinsa ja olla hyödyksi Saksalle ja Citylle.

Sané kiitti sosiaalisessa mediassa Saksan maajoukkuetta ja sen päävalmentajaa Joachim Löwiä, joka antoi hänelle luvan lähteä maajoukkuekomennukselta.

Saksa pelasi torstaina ensimmäisen ottelunsa Uefan Nations Leaguessa ja tasasi pisteet Ranskan kanssa lukemin 1-1. Saksa kohtaa vielä sunnuntaina ystävyysottelussa Perun ennen maajoukkuetauon päättymistä.

Leroy Sané

@leroy_sane
Incredibly happy to let you know about the birth of my daughter last night ❤🙏🏾 Mother and child are doing fine. 😊👍🏾

Leroy Sané

@leroy_sane

Leroy Sané

@leroy_sane
Incredibly happy to let you know about the birth of my daughter last night ❤🙏🏾 Mother and child are doing fine. 😊👍🏾
Special thank you to the @DFB_Team_EN and my coach Jogi Löw for letting me leave to be at my daughter's birth. Of course I'll keep my fingers crossed for the team tomorrow! #inSané