Hyökkääjälupaus Marcus Forss on nyt virallisesti osa Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Brentfordin edustusjoukkuetta, kertoo seura sivuillaan.

Forss, 19, debytoi Brentfordin ykkösmiehistössä elokuussa liigacupin ottelussa Southend Unitedia vastaan ja onnistui heti myös maalinteossa 4-2-voittoon päättyneessä ottelussa. Mestaruussarjassa hän sai tulikasteensa 11 päivää myöhemmin Blackburnia vastaan.

Kaiken kaikkiaan Forss on nyt esiintynyt kolmesti Brentfordin edustusjoukkueessa vietettyään myös kesän harjoituskauden ykkösmiehistön kanssa.

Viime kaudella Forss iski Brentfordin B-joukkueelle 34 ottelussa yhteensä 21 maalia. Hän siirtyi Brentfordiin viime vuoden kesällä jätettyään West Bromwich Albionin ja allekirjoitti aiemmin tänä vuonna kauden 2020-2021 loppuun asti kestävän sopimuksen.

– Marcus on osoittanut kentällä, että hän pystyy suoriutumaan myös kilpailullisemmissa peleissä. Tämä siirto (edustusjoukkueeseen) edesauttaa hänen kehitystä entisestään, kehuu Brentfordin päävalmentaja Dean Smith seuran sivuilla.

Forss valittiin hiljattain ensimmäistä kertaa Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen. Pikkuhuuhkajat kohtaa EM-karsintaotteluissa Tanskan Aalborgissa perjantaina 7.9. ja Puolan Telia 5G Areenalla Helsingissä tiistaina 11.9.