Suomi voitti Viron Nations Leaguen ottelussa 1-0-lukemin.

Turussa pelatun ottelun ainoan maalin iski Unkari-pelin tavoin Teemu Pukki. Norwich-kärki sai 12. minuutilla erinomaisen matalan keskityksen Pyry Soirilta ja ohjasi pallon kauniisti etuyläkulmaan.

Suomella oli hyviä tilanteita toisenkin maalin tekemiseen, mutta Jasse Tuomisen ylärimalaukausta lähemmäksi Markku Kanervan ryhmä ei hyvistä yrityksistä huolimatta päässyt.

Viron maalintekopaikat ottelun aikana olivat kohtalaisen vähissä, mutta lisäajalla joukkue nosti riskillä lisää pelaajia yläkertaan ja sai aikaan vaarallisen painostuksen. Suomen puolustus kuitenkin kesti ja näin ollen pisteet jäivät Turkuun 1-0-lukemin.

Suomi on voittanut molemmat Nations Leaguen ottelunsa. Lohkon toisessa kamppailussa Unkari voitti Kreikan 2-1. Tulos oli erinomainen Suomelle, sillä ristiin menneiden tulosten myötä Huuhkajat ovat lnyt ohkon kärjessä kolmen pisteen erolla Unkariin ja Kreikkaan. Viro on hännillä ilman pisteitä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
🙌🎉 SUOMI VOITTAA! Huuhkajat ottaa voiton myös toisessa Nations Leaguen ottelussaan, kun Viro kaatuu Turussa Teemu Pukin osumalla 1-0! OI SUOMI ON! 🇫🇮🇫🇮 #Huuhkajat #FINEST #UNLfi #Nationsleague