Tanskan televisiossa on perinteisesti haastateltu maaotteluiden jälkeen jokaista debytanttia, mutta keskiviikkona perinteestä jouduttiin tinkimään, sillä Slovakian kohdanneessa maajoukkueessa oli pelkästään ensikertalaisia. Tanskan jalkapalloliiton ja A-maajoukkuepelaajien välisen sopimuskiistan takia maajoukkue jouduttiin kokoamaan aladivaripelaajista sekä futsal-palloilijoista. Tanska kuitenkin suoriutui ottelusta kunniakkaalla 0-3 -tappiolla (lue ottelusta lisää).

BabaGol

@BabaGol_
Salesman, boat mechanic, prison guard, unemployed, Youtube, student, high school student, consultant, carpenter, sales consultant. Denmark 1st 11 tonight.

Strike or not, that's super cool #svkdan

GoalPoint

@_Goalpoint
⏰ FINAL | 🇸🇰 Eslováquia 3-0 Dinamarca 🇩🇰

Amadores dinamarqueses ainda conseguiram dar luta e só perderam 3-0!

#svkdan

GoalPoint

@_Goalpoint
⚽ 🇸🇰 Eslováquia 🆚 Dinamarca 🇩🇰

Christoffer Haagh, guarda-redes dinamarquês da selecção de... futsal, terminou o jogo com 7 defesas. Não foi preciso Kasper Schmeichel ⭐

#svkdan #RatersGonnaRate

Sankarillisesti pelasi muun muassa futsal-maajoukkueen maalivahti Christoffer Haagh, joka ei ollut pelannut tiettävästi pitkään aikaan isolla kentällä. Maajoukkueen tilapäisenä kapteenina toiminut kakkosdivarihyökkääjä Christian Offenberg olikin ylpeä omistaan ottelun jälkeen.

DanishFooty

@DanishFooty
Danish “captain” Casper Offenberg to @Kanal5dk : “I am proud of the players and the way we were positioned tonight. They [Slovakia] didn’t have many big chances but they have many great players and played us off the park, but we managed to get stuck in.”

– Se oli mahtavaa. Sijoituimme hyvin, ja vaikka he panivatkin meidät ahtaalle, he eivät päässeet maalipaikoille. Suljimme välit hyvin ja minusta pelasimme hyvin. Minä olen ylpeä, Offenberg sanoi Kanal 5:n haastattelussa Ekstrabladetin mukaan.

– Jalkapallo on aina jalkapalloa, mutta tietysti olosuhteet olivat nyt aivan toiset kuin ne, mihin olen tottunut. Saimme kuitenkin hyvin tukea ja tunnelma oli hieno.

[readmore from=Tanska]

Ylpeä oli myös 23-vuotias futsal-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Rasmus Johansson.

– Oli helppo huomata, että kaikki puhalsivat yhteen hiileen. Kansallishymnin laulaminen oli todella suuri kunnia, Johansson totesi.

Tanska kohtaa sunnuntaina kotikentällään Nations Leaguen avauksessa Walesin, mutta vielä on epäselvää, millaisella maajoukkueella.