Tim Sparv hehkutti Huuhkajien asennetta ja Teemu Pukkia: ”Tosi tyytyväinen”

© Kuva: Juha Tamminen
Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv oli tyytyväinen omiensa esityksiin tiistain voiton jälkeen. Suomi otti Nations Leaguessa 1-0-voiton Virosta Teemu Pukin maalilla.

Suomi voitti viime viikolla myös aiemman pelinsä Unkaria vastaan, joten kasassa on kuusi pistettä ja taskussa lohkon kärkipaikka.

– Totta kai se maistuu hyvältä. Mä oon tosi tyytyväinen jätkien asenteesta ja työmoraalista. Kaks voittoa on hieno asia. Tästä on hyvä jatkaa, kommentoi Sparv Huu-tv:lle.

Kippari kiitteli joukkuekavereidensa panosta ja kehui myös Viroa, joka onnistui taktisilla valinnoillaan horjuttamaan Suomen pelaamista.

– Se oli hankala peli. Ne prässäs aika kovasti, ja meil oli vähän vaikeuksia pelinavaamisessa. Mut me voitimme, ja mun mielestä me luotiin hyviä maalintekopaikkoja. Olisimme ansainneet voittaa enemmänkin.

– Kyllä se (Viron prässi) yllätti vähän. Mä odotin ehkä, että ne tulee tänne ehkä enemmän puolustuspelin kautta, mutta ne prässäs hyvin. Se oli vaikea peli meille, mutta me pelattiin hyvin ja etenkin puolustuspeli toimi hyvin. Hyökkäyspelissä olisin halunnut nähdä enemmän rohkeutta pelinavaamisessa, mutta kyllä se tulee vielä.

– Tämä on aina prosessi. Me yritetään kehittyä joka päivä, kun ollaan yhdessä. Mä oon sitä mieltä, että pelillisesti ja tuloksellisesti meillä on nyt hyvä jakso. Yli vuosi on mennyt koko ajan eteenpäin. Nyt näemme, että pystymme saamaan pisteitä myös isossa ja tärkeässä karsintaottelussa. Ilman muuta eteenpäin on mennyt.

Suomi on ottanut molemmat voittonsa Nations Leaguessa Teemu Pukin maaleilla. Aiemmin maajoukkueessa kosteahkosta ruudista kärsinyt kärki takoo nyt Suomelle tärkeitä pisteitä.

Sparv arvostaa myös muita elementtejä Pukin pelaamisessa.

– Teemu on tehokas. Se tekee molempiin suuntiin hyvää duunia. Totta kai ne maalit on tärkeitä, mutta mitä mä näen, on just se ”Temen” puolustusduuni. Se auttaa joukkuetta koko ajan, se juoksee, ja se on hieno nähdä. Mutta se on aina hieno asia hyökkääjälle, että saa tehdä maaleja. Mä oon ihan varma, että lisää on tulossa.

Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS